Top 10 Gastronomia Enoturisme
L’art dels paisatges: l’Escola pictòrica
La combinació de les formes volcàniques i una climatologia humida i temperada ha propiciat l’existència d’una abundant i variada vegetació, especialment dels policromàtics boscos de caducifolis, que ha servit d’inspiració artística tant als pintors de l’anomenada Escola Paisatgística d’Olot com a poetes. Un dels indrets de la ciutat que ha estat font d’inspiració és la zona plàcida i tranquil·la d’aiguamoixos de la Moixina. Per visitar aquests indrets podeu seguir la ruta dels Secrets de les Vies Verdes L’Art dels paisatges que s’inicia a les Fonts de Sant Roc, just a la vostra arribada a Olot.

MUSEUS DE LA CIUTAT:
Museu Comarcal (carrer Hospici, 8)
Casa-Museu Can Trincheria (carrer Sant Esteve, 29 )
Museu dels Sants (carrer Joaquim Vayreda, 9)

EL MONTSACOPA I LES TRES COLADES
Abans de seguir amb la nostra ruta cap al nord, i prenent la desviació de la via verda que va a la Vall de Bianya, podem fer una petita visita al Montsacopa 6, un volcà urbà des del cim del qual es pot gaudir d’una bona panoràmica de la ciutat.
Si anem una mica més enllà, seguint la via verda cap a la Vall de Bianya, al final trobarem l’inici de la ruta de Les tres colades (dins dels Secrets de les Vies Verdes) 7 que ens apropa a unes interessants cingleres de columnes basàltiques.
Tancar i tornar al mapa
Punt de trobada
2013 © Pirinexus. Tots els drets reservats C/ Emili Grahit 13, 9-B · 17002 Girona · T 972 48 69 50 info@pirinexus.cat | Avís legal | Cookies | Política de privacitat | Mapa web | Crèdits