Descripció
Una anella ciclable transfronterera

La ruta Pirinexus proposa 353 quilòmetres de recorregut pels amants de les bicicletes o el senderisme, combinant l’exercici físic a l’aire lliure en entorns agradables amb el valor afegit de la descoberta de la regió que es visita.

Pirinexus passa per un total de 53 poblacions i 8 comarques diferents, i combina traçats de vies verdes amb altres rutes ciclables com camins rurals o carreteres amb baixa densitat de trànsit.

L’anella cicloturística és un camí que permet circular sense discontinuïtat entre les seves vies, connecta dos territoris amb infraestructures de mobilitat sostenible, fomenta el respecte pel medi ambient i promou l’activitat turística.

El LOGOTIP s´inspira en els Pirineus. Per a la nova ruta s´ha creat un nom multilingüe, de fàcil comprensió i bona sonoritat en diferents idiomes, que representa l’essència d’unió dels 2 territoris. Els colors verd i blau identifiquen la unió de les zones d’interior i de muntanya amb la zona del litoral i la costa mediterrània. El nom Pirinexus fa referència al nexe d’unió d’aquests dos territoris, i en destaca el caràcter X per damunt de la resta, simbolitzant la unió transfronterera.

Tancar i tornar al mapa
Punt de trobada
2013 © Pirinexus. Tots els drets reservats C/ Emili Grahit 13, 9-B · 17002 Girona · T 972 48 69 50 info@pirinexus.cat | Avís legal | Cookies | Política de privacitat | Mapa web | Crèdits