Top 10 Gastronomia Enoturisme
La cuina Volcànica de la Garrotxa
D’ençà l’any 1994, el grup de la Cuina Volcànica agrupa un seguit de quinze restaurants de la comarca de la Garrotxa, que tenen com a característica principal el fet de cuinar amb productes conreats, criats i elaborats de forma artesanal a la pròpia comarca de la Garrotxa. Les seves terres volcàniques i la seva cuina de comarca basada en un receptari tradicional, però alhora creatiu i atrevit, atorguen un gust característic als seus plats.

L’associació de la Cuina Volcànica organitza periòdicament fires i mostres gastronòmiques com la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa a Olot, i defensa la promoció del turisme sostenible que s’interessa en els valors del territori. Pirinexus és la opció ideal per descobrir aquesta cuina, doncs!

Us recomanem que visiteu el web www.cuinavolcanica.cat per estar al dia de l’agenda d’activitats i jornades gastronòmiques que ofereix la zona, la selecció dels restaurants que ens delectaran amb l’exclusiva cuina volcànica, i el seguit de receptes que ens proposa l’associació, per si us acabeu animant a recrear els excel·lents plats que tasteu durant la vostra ruta.

Dates assenyalades:
Durant l’abril i el maig se celebren les Jornades Gastronòmiques de la cuina del Bolet de primavera a les localitats d’Olot, la Vall d’en Bas, Les Preses i la Vall de Bianya.

FOTOS: CUINA VOLCÀNICA
Tancar i tornar al mapa
Punt de trobada
2013 © Pirinexus. Tots els drets reservats C/ Emili Grahit 13, 9-B · 17002 Girona · T 972 48 69 50 info@pirinexus.cat | Avís legal | Cookies | Política de privacitat | Mapa web | Crèdits